• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
JA slide show

Hírmorzsák

A Tóth István tanár úr részére szervezett meglepetés-búcsúztató képei a galériában megtekinthetők.
 
Kezdőlap
Jótékonysági túra az AKMT-vel PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Udvarhelyi Zoltán   
2008. június 27.

Az Adony Környéki Motoros Tekergők, mint az előző években is megszervezték az éves karitatív túrájukat.

Idén ismét a battonyai SOS Gyermekfalu lakóit lepték meg egy kis ajándékcsomaggal és a gyerekek hangulata alapján a legnagyobb meglepetéssel: egy kis „tekergőzéssel” a városban.

A gyermekfaluban jelenleg 80 árva, magára hagyott gyermek lakik, akik nagyon megörültek a motorosok újbóli megjelenésének, hiszen a most leguruló bikerek közül tavaly már voltak lent páran, de sajnos akkor az időbeosztás a többségnél nem volt megoldható.

Udvarhelyi Zoltán (Blue Devil - Adony) szerint ez a szervezés most kiemelkedően jól sikerült, hiszen a megjelenők és a támogatók száma is ugrásszerűen megugrott az előző évhez képest, ami köszönhető a korán induló szervezésnek, hiszen a motorosoknak több hónapjuk volt szabaddá tenni magukat az egyéb elfoglaltságuk mellett és bizony akadtak, akik több száz kilométert vállaltak be, hogy eljussanak Battonyára. (Steffi – Nagykanizsa, Cila – Győrzámoly)

Közel 30 motoros jelent meg a fő találkozóhelyen, így a motoroztatás könnyed lehetett volna, ha csak minden gyermek 1-1 kört szeretett volna menni. De ugye gyerekekről van szó, így a bőség zavara, és a repeta elmaradhatatlan kellék volt, így pedig a 2-3-4km-es körökben volt, aki 70-80km-ert tett meg.

A hangulatot emelte a ragyogó napsütéses idő, és a helyi hatóságok, lakosság pozitív hozzáállása, ami lehetővé tette a motorosoknak, gyerekeknek a felhőtlen szórakozást.

Utolsó frissítés ( 2008. június 28. )
 
Következő >