JavaScript Menu by Deluxe-Menu.com

Nyeregbe pattantak a battonyai SOS-gyermekfalu lakói

K. E.   2008. június. 24., 15:06

Nyeregbe pattantak a battonyai SOS-gyermekfalu lakói az Adony Környéki Motoros Tekergők jóvoltából. A 2003-ban alakult társaság tagjai az ország számos pontjáról érkeztek több mint harminc motorral.

— Baráti társaságunk fő célja a túrázás. Szeretnénk bebizonyítani, hogy a motorosok nem csak száguldozni szeretnek. A motorjaink között előfordulnak sport-, sporttúramotorok, chopperek is. Sokat túrázunk belföldön, évente egyszer pedig külföldön — mondta Udvarhelyi Zoltán, a társaság vezetője.

A csapat 2005-ben a hatvani Bátor-tábortól kapott felkérést támogatásra. Pénzük nem volt, de felajánlották, szívesen megmutatják motorjaikat a gyerekeknek. A program nagy sikert aratott. Tavaly Battonyán jártak az SOS-faluban, s vasárnap ismét eljöttek.

Az SOS-falu lakói nagyon örültek a különleges lehetőségnek. A motorosok felültették őket a járgányokra, beszéltek a motorok „tudásáról”. Az igazi élmény azonban csak ezután következett. Bukósisakot kaptak a gyerekek és a „tekergők” elvitték őket egy körre.

H i r d e t é s

image

Eddig 0 hozzászólás érkezett.

Szóljon hozzá!

image

KÉPEK

VIDEÓK

vg-ajanlo
Gazdaság KKV Vállalatok Sportbiznisz

Tovább a vg.hu-ra image

mindmegette