Fűthető pulcsi....bekaphatja az összes mérnők

AVAGY a CSINÁLD MAGAD PROJECT FOLYTATÓDIK

A neten egyre több, jobbnál jobb és épp ezért drága, mega drága, megabrutál, és ÜBER brutál drága holmikat akarnak szegény motorosokra sózni......
Persze itt ismét a pénz beszél............Van aki kiveri a farzsebből a füthető ruhát, van aki inkább megfagy. És van aki gondolkozik.

Ime pár példa a DRÁGASÁGRA......

Napelemes pulcsi.......kb 130.000ftért

http://index.hu/tech/2008/cebit/2008/03/05/futheto_ruha_ami_tolt/

TE! Mikor hideg van akkor süt a nap????
PL: éjjel, esőben, ködben, hegyekben a fák közt?????? HE HE HE HE HE

TermoFLASH........180.000ftért

http://www.thermoflash.hu/v2/?nid=8

És mi van mikor elszáll a motor vízrendszerre???? Akkor betakar a közel 90 fokos víz??????

Szóval már ne is haragudjatok, de ez már RABLÁS

Én egy kicsit éppeszűbb vagyok:)

Pár hónapja megjelent egy cikk az ONROAD oldalon, amin azért már alapban kis esztétikai dologkat eszközöltem volna, hiszen ez a ruhán erre...arra logó fütőszál nem egy esztétikus megoldás, bár tény oda van írva ez is!!!!!!

Szóval Hápi kacsa (Hartmann Henrik) vonalát követtem......

Végy 1 vagy 2db füthető ülést...... Vagy utazgatsz, vagy rendelsz......
Én itt vettem 1590ftért....és 2900ftért nálam is volt (kb 1400ft a futárszolgálat, pstg) ennyiből azért nem járom meg a környéket:) és kényelmes is.

Ezt szépen csomagoljuk ki, bontsuk/fejtsük le a szegélyt......és szedjük szét.....

Óvatosan szedjük ki a fütőszállat..... FIYGELEM!!!!! a kis szigetelőanyagban egy kb 0,5mmes kis drót van, szóval ha elszakitod, akkor nem fogod megmondani hogy hol szakadt el!
Ez így fog végeredményben megjelenni

Erről szépen szedjük le a ragasztót....és tegyük félre

Ezután keressünk a szekrényben valami régi, alig használt pulcsit.......vagy irány a Kínai....épp megfelel erre a célra:)

Majd szépen varrjunk..... varrasunk rá egy plusz réteget amit körbevarrunk, majd vízszintes csikokat is (akár függőleges, X alak...) szóval a lényeg hogy csíkok legyenek amibe beletudjuk fűzni a fütőszálat.

Ha ez is megvan, akkor a fütőszállnál vág el a vastag kábelnél..... fűzd át a ruhán.....majd blankolást követően kösd vissza a "rendszerbe" a kábelt..... (egy kis forrasztás nem árt)

ÉS KÉSZ

JA!

Az kábelen van egy kábelrögzítés.......azt nem árt felcsavarozni a pulcsira se, hiszen ha elfeledkeznénk hogy be vagyunk kötve a "HÁLÓBA" (Vazz tényleg a Matrix rabja vagyok????) akkor se szakad el se a pulcsi, se a fűtés

Ennyi látszik a fűtésből................vakoknak: a kis sárga kábelek